De redactie

Annemarieke van der Woude 

Annemarieke van der Woude (1963) is exegeet Oude Testament. Zij is redactiesecretaris van Speling en remonstrants predikant.

Ria van den Brandt 

Ria van den Brandt (1960) is senior onderzoeker aan de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit en geassocieerd onderzoeker aan het Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Sanny Bruijns

Sanny Bruijns o.carm. (1956) is geestelijk begeleidster en coördinator van Karmel Twente, een regionaal centrum voor spiritualiteit.

Frans Maas

Frans Maas (1946) was systematisch theoloog in Tilburg, bijzonder hoogleraar in Utrecht en is emeritus hoogleraar Spiritualiteit aan de Radboud Universiteit Nijmegen en is verbonden aan het Titus Brandsma Instituut aldaar.

Peter Nissen 

Peter Nissen (1957) is hoogleraar Spiritualiteitsstudies aan de Radboud Universiteit Nijmegen en remonstrants predikant.

Door Brouns-Wewerinke 

Door Brouns-Wewerinke (1952) is exegeet Nieuwe Testament.

Kees Waaijman 

Kees Waaijman (1942), karmeliet, was van 1989 tot 2007 hoogleraar Spiritualiteit aan de Radboud Universiteit Nijmegen en was wetenschappelijk directeur van het Titus Brandsma Instituut.

Joost de Wert 

Joost de Wert (1960) is communicatiewetenschapper en mediamaker. Hij werkt als senior adviseur bij het Beeldcentrum van het Ministerie van Algemene Zaken.

Loet Swart 

Loet Swart (1950) is wetenschappelijk medewerker aan het Titus Brandsma Instituut te Nijmegen.